Sistem 4-3-3 (22 septembrie): Pariem pe belgieni și germani

Giovanni Marinescu

 
Sistem 4-3-3 (22 septembrie): Pariem pe belgieni și germani
Standard Liege - Westerlo este în prim-plan pe biletul nostru cu cotă de 4 de azi, la care am adăugat și două partide din prima și a doua ligă germană.   Servette nu a marcat în meciul cu Slavia și ne-a făcut să pierdem Sistem 4-3-3 de ieri.

Belgia, ora 21.45: Standard Liege - Westerlo 1 (1,90)

Standard Liege, echipa de traditie in Belgia, primeste replica ultimei clasate, Westerlo. Echipa din Liege a inceput greu campionatul, cu multe esecuri si egaluri, dar in runda trecuta si-au revenit cu un succes, 3-1 la Eupen. Acum, Standard se afla pe locul al 12-lea si ce prilej mai bun sa urce in clasament ar avea decat un meci acasa cu cea mai slaba echipa a sezonului? Westerlo are un singur punct din 21 posibile. Westerlo a pierdut in runda trecuta acasa cu Antwerp, scor 0-3. Oaspetii de azi au primit 16 goluri in 7 meciuri. La meciul precedent jucat la Liege pe 4 martie 2023, Standard s-a impus cu 2-0. Ne asteptam sa o faca si azi, iar cota este de 1,90 pentru un succes al gazdelor.

Germania 1, ora 21.30: Stuttgart - Darmstadt Peste 2,5 (1,55)

  Acesta este un meci de la care asteptam multe goluri. Stuttgart a generat in cele 4 meciuri jucate de ea nu mai putin de 20 de goluri (date si primite), adica o medie de 5 pe meci!! Stuttgart, locul al treilea, a invins in runda trecuta cu 3-1 la Mainz, iar mai inainte se impusese cu 5-0 in fata celor de la Freiburg. Darmstadt se afla pe pozitia a 17-a, are doar un punct si, la fel ca adversara ei, joaca foarte deschis. In runda trecuta, a remizat acasa cu Gladbach, scor 3-3. In precedenta etapa pierduse la Leverkusen, scor 1-5. Nu avem cum sa nu mizam ca se vor marca cel putin 3 goluri la meciul de vineri.

Germania 2, ora 19.30: VfL Osnabruck - Hamburger OM 1-3 (1,33)

Hamburger ocupa locul doi in liga a doua germana la egalitate de puncte cu lidera Dusseldorf. Gruparea din nordul Germaniei vrea sa promoveze si vine dupa singurul esec al sezonului, 1-2 cu Elversberg. Dar a fost un simplu accident, pentru ca HSV a mers ceas pana atunci. VfL Osnabruck ocupa ultimul loc, cu 1 punct din 18 posibile si e condamnata la retrogradare. Hamburg nu concepe sa nu castige acest meci, dar de felul ei nici nu marcheaza mult atunci cand castiga, de obicei maximum 2 goluri. Noi am decis ca HSV nu va marca mai mult de trei goluri. Urmariti aici Pariuri 3+