Sistem 3-5-2 (21 septembrie): Patru meciuri pentru Cota 3

Sergiu Radu

 
Sistem 3-5-2 (21 septembrie): Patru meciuri pentru Cota 3

Roma, Atalanta, Aston Villa și FCSB sunt favoritele noastre pentru această seară.

Dacă ieri a ieșit tot sistemul, acum trebuie să o luăm de la capăt.

19:45 Sheriff Tiraspol – AS Roma 2 (1.47)

Fosta adversară a CFR-ului, Sheriff Tiraspol are o grupă foarte grea și este posibil să termine pe ultimul loc. Primul adversar este de temut, AS Roma, care ar putea să câștige și grupa. Acestea se vor mai duela cu Slavia Praga și Servette Geneva. AS Roma pare favorită să câștige grupa, iar Slavia Praga să termine pe 2. Dacă moldovenii joacă încă din primul tur preliminar al Champions League, italienii acum încep meciurile oficiale în Europa League.

22:00 Atalanta - Rakow 1 (1.26)

Nici Atalanta cu Rakow nu vor avea o grupă prea ușoară, urmând să dea piept cu Sturm Graz și Sporting Lisabona. Aici orice se poate întâmpla, dar Atalanta este obligată să invingă pe Rakow dacă vrea să aibă pretenții la calificare. Ca și la duelul anterior, Atalanta e la primul meci în cupele europene în acest sezon, iar Rakow a început din turul I preliminar.

19:45 Legia Varșovia – Aston Villa 2 (1.51)

Și în Conference League sunt grupe cu echipe importante. Una dintre acestea va fi cea în care vor evolua Aston Villa și Alkmaar. Acestea par favorite în fața Legiei Varșovia și Zrinjski. Deși nu va fi ușor, englezii ar trebui să se impună în Polonia, Legia neavând rezultate importante în ultimii ani.

20:00 Hermannstadt – FCSB X2 (1.26)

Într-o seară de cupe europene, FCSB joacă o restanță din campionat. Cu 21 de puncte din 24 posibile, roș-albaștrii ar trebui să se impună la Sibiu, în fața lui Hermannstadt. Gazdele sunt pe locul 7, cu 12 puncte, și este greu de crezut că pot obține mai mult de un punct în acest duel. În duelurile directe, FCSB a câștigat șapte meciuri, Hermannstadt – două și un joc s-a terminat la egalitate. Pariuri 3+