Sistem 3-4-3 (3 martie): Brondby și PAOK ne pot duce spre pasul 2

Sergiu Radu

 
3-4-3

Brondby trebuie să se impună în fața penultimei clasate din Danemarca, la fel și PAOK la Lamia

Sistem 3-4-3 (3 martie): Brondby și PAOK ne pot duce spre pasul 2

Dacă ieri nu a ieșit pasul 1, astăzi trebuie să reluăm sistemul.

16:30 FC Koln - Leverkusen 3+ (1.65)

Bayer Leverkusen se poate distanța la zece puncte de Bayern Munchen dacă va câștiga în această după-amiază. Mai mult, oaspeții sunt singura echipă din campionatele puternice care nu a pierdut vreun joc în campionat în acest sezon. Pentru că FC Koln este în lupta pentru evitarea retrogradării directe, acum fiind pe loc de baraj, vom miza pe 3+ pentru a evita o eventuală surpriză.

17:00 Brondby – Vejle 1 (1.45)

Brondby va urca pe primul loc în Danemarca dacă învinge în această după-amiază penultima clasată, Vejle. Oaspeții se vor lupta pentru evitarea retrogradării și va greu să emită pretenții pe terenul unei echipe care încearcă să câștige titlul. În ultimele șapte dueluri directe au fost cinci succese pentru Brondby și două remize. Ultima victorie a lui Vejle datează din 2009. Suntem convinși că gazdele se vor impune, mai ales că asta le duce și pe primul loc.

19:30 Lamia – PAOK Salonic 2 (1.40)

Echipa lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic este pe locul 2 la un punct de liderul AEK Atena. PAOK nu va avea meci ușor la Lamia, care este pe locul 6 și încearcă să termine sezonul pe loc de play-off. În Grecia este o diferență foarte mare între primele patru clasate și rezstul echipelor. PAOK conduce și în duelul meciurilor directe având vreo 16 victorii și două remize, ultimul eșec fiind în 2017. În mod normal PAOK Salonic ar trebui să se impună fără emoții.