Sistem 3-4-3 (29 ianuarie): Serie A, La Liga și Cupa Africii pentru primul pas

Sergiu Radu

 
3-4-3

Așteptăm duel echilibrat între Senegal și Coasta de Fildeș și ca Getafe să nu piardă cu Granada

Sistem 3-4-3 (29 ianuarie): Serie A, La Liga și Cupa Africii pentru primul pas

Dacă ieri nu a ieșit pasul 1, astăzi trebuie să reluăm sistemul.

21:45 Salernitana – AS Roma 2 (1.70)

AS Roma este pe 8 în Serie A, dar poate urca pe 5 dacă învinge astăzi și să fie la un punct de locurile de Liga Campionilor. Salernitana este pe ultimul loc la șase puncte de locurile care permit salvarea de la retrogradare și va fi destul de greu să rămână în prima ligă. Oaspeții sunt clar favoriți și trebuie să profităm de cota destul de bună. După demiterea lui Jose Mourinho, AS Roma a trecut de Verona și acum ar trebui să mai obțiăn trei puncte.

22:00 Senegal – Coasta de Fildeș 0-2 (1.42)

Senegal și Coasta de Fildeș se vor lupta pentru un loc în sferturile Cupei Africii pe Națiuni. În timp ce Senegal a câștigat fără emoții grupa, gazda turneului, Coasta de Fildeș a fost ultima care s-a calificat terminând grupa pe locul 3 și fiind a patra echipă dintre formațiile de pe locul 3. Senegal ar trebui să se califice, însă Coasta de Fildeș are un lot bun și mai joacă și acasă. Astfel, mizăm pe maximum două goluri întrucât vedem un duel echilibrat.

22:00 Getafe – Granada 1X (1.23)

Getafe este pe locul 10 și nu va avea avea emoții în acest final de sezon. Nu credem că va pierde acasă cu Granada, o echipă care pare apropae retrogradată, fiind la șase puncte de salvarea de la retrogradare.