Sistem 3-4-3 (28 ianuarie): Antwerp și Aris Limassol ar trebui să se impună

Sergiu Radu

 
3-4-3

Antwerp și Aris Limassol au adversari mult mai slab cotați și au prima șansă să câștige

Sistem 3-4-3 (28 ianuarie): Antwerp și Aris Limassol ar trebui să se impună

Dacă ieri nu a ieșit pasul 1, astăzi trebuie să reluăm sistemul.

15:30 Feyenoord – Twente 3+ (1.57)

Feyenoord și Twente au marcat foarte multe goluri în acest sezon, 52, respectiv 36 goluri, și ar trebui ca și acum să fie la fel. Cele două sunt despărțite de cinci puncte și ar putea să meargă la braț în grupele Ligii Campionilor. Și în meciurile directe s-au marcat destule goluri și așteptăm ca și acum să se întâmple același lucru.

17:00 Eupen – Antwerp 2 (1.36)

Campioana Belgiei, Antwerp are un sezon slab și încearcă măcar ăs ajungă în play-off. Momentan este pe 6 la egalitate cu Genk și la patru puncte de Gent. Eupen este pe antepenultimul loc la trei puncte să scape de play-out, dar în acest meci va fi greu să obțină puncte. În partidele directe, Antwerp s-a impus în ultimele șase, iar ultimul sucdes pentru Eupen datează de acum trei ani și jumătate.

19:00 Achnas – Aris Limassol 2 (1.50)

Aris Limassol este pe locul 4 în Cipru și poate urca pe locul 2 dacă învinge la Achnas, care este pe locul 10. Gazdele se vor lupta pentru a rămâne în prima ligă. Dacă oaspeții au 41 de puncte, gazdele au acumulat doar 18. Ultimele patru dueluri directe au fost acontate de Aris, iar Achnas a câștigat în urmă cu trei ani și jumătate.