Sistem 3-4-3 (24 ianuarie): Pasul 2 îl facem din patru meciuri

Sergiu Radu

 
3-4-3

Bavarezii ar trebui să facă spectacol cu Union Berlin

Sistem 3-4-3 (24 ianuarie): Pasul 2 îl facem din patru meciuri

Dacă ieri a ieșit pasul 1, astăzi trebuie să continuăm sistemul.

21:00 Panathinaikos - Atromitos 1 (1.28)

Panathinaikos Atena este aproape de semifinalele Cupei Greciei, urmând ca în sferturi să aibă un adversar modest. În optimi Panata a trecut de Olympiakos și acum ar trebui să aibă o simplă formalitate. Sferturile de finală se joacă tur retur, așa că este de așteptat un succes clar al alb-verzilor, pentru ca manșa a doua să fie mai lejeră.

21:30 Bayern Munchen – Union Berlin 3+ (1.44)

După eșecul de acasă cu Werder Bremen, Bayern Munchen a ajuns la șapte puncte de liderul Bayer Leverkusen. Bavarezii nu mai au voie să facă pași greșiți, însă noi mizăm pe goluri, încercând să evităm alte surprize. Bayern are 52 de goluri marcate în 17 etape, iar Union Berlin este în zona retrogradării cu o medie de un gol per meci. Se poate încerca și 1&3+, iar cota ar fi puțin mai mare.

22:00 Tanzania – Congo 2 (1.58)

Congo a obținut două remize la ediția din acest an a Cupei Afiricii însă nu e suficient pentru a merge mai departe. Congo ar trebui să învingă Tanzania pentru a fi sigură de locul 2, dar și o remiză o califică de pe locul 3. Congo a remizat cu Zambia și Maroc și credem că va învinge Tanzania, care are un punct. În ultimul meci direct Congo s-a impus cu 3-0.

22:00 Zambia – Maroc 2 (1.62)

Maroc este principala favorită la câștigarea trofeului și momentan joacă destul de bine. A trecut de Tanzania cu 3-0 și a remizat cu Congo. Dacă va învinge Zambia va termina grupa pe primul loc cu șapte puncte. Zambia a obținut două egaluri și are șanse reale să se califice. Dacă va fi egal, Maroc este aproape sigură de locul 1, iar Zambia este ca și calificată de pe locul 3. Totuși, nu credem că marocanii se vor menaja și mizăm pe 1 solist.