Sistem 3-4-3 (20 februarie): Așteptăm spectacol în Olanda și la Manchester

Sergiu Radu

 
3-4-3

Ipswich Town întâlnește o echipă deja retrogradată și nu are cum să se încurce în acest joc

Sistem 3-4-3 (20 februarie): Așteptăm spectacol în Olanda și la Manchester

Dacă ieri nu a ieșit pasul 1, astăzi trebuie să reluăm sistemul.

22:00 PSV - Dortmund GG3+ (1.80)

PSV Eindhoven și Borussia Dortmund sunt două echipe ofensive care ar trebui să joace și acum cu garda jos. În Olanda, PSV are nu mai puțin de 70 de goluri înscrise, isar în Germania, Dortmund a punctat de 44 de ori ambele în 22 partide. Cele două s-au mai întâlnit în jocuri oficiale în 2002 când Dortmund a avut câștig de cauză. PSV a fost pe 2 într-o grupă câștigată de Arsenal și din care au mai făcut parte Lens și Sevilla. Borussia Dortmund a câștigat grupa morții cu PSG, AC Milan și Newcastle.

21:45 Ipswich – Rotherham 1 (1.25)

Ipswich Town este pe 4 în Championship, dar poate egala echipa de pe locul 2 dacă învinge ultima clasată, care este deja retrogradată. Duelurile directe au fost echilibrate, însă acum Rotherham este într-o situație delicată și nu paote pune probleme.

21:30 City – Brentford 1&3+ (1.50)

Manchester City este pe 3 în Premier League la patru puncte de Liverpool, dar și cu acest joc mai puțin disputat. Dacă se va impune se va apropia la un punct de cormorani și nu au voie să facă pași greșiți. După remiza cu Chelsea, City nu își mai permită încă o sincopă și mizăm pe 1 și că se vor marca minim trei goluri în meci.