Sistem 3-4-3 (12 februarie): Trei favorite pentru pasul 2

Sergiu Radu

 
3-4-3

Athletic Bilbao joacă la ultima clasată și ar trebui să se impună fără emoții.

Sistem 3-4-3 (12 februarie): Trei favorite pentru pasul 2

Dacă ieri a ieșit pasul 2, astăzi trebuie să continuăm sistemul.

20:00 Farul - Dinamo 1 (1.57)

Farul poate urca pe 4 dacă învinge astăzi ultima clasată, Dinamo. La prima vedere pare o simplă formalitate, dar ne-am obișnut cu rezultatele ciudate care sunt în Liga I. Dinamoviștii au trei eșecuri în acest an, dar otoate au fost la limită. În schimb, Farul este neînvinsă, trecând de cele două echipe din Craiova și remizând cu FCSB. Marinarii nu au mai pierdut un joc cu Dinamo din 2009, de atunci reușind un egal și trei victorii. Se paote încerca și 3+, dar ni s-a părut mai sigur pariul pe 1 solist.

21:45 Juventus – Udinese 1 (1.43)

Inter s-a distanțat la șapte puncte de Juventus, iar torinezii trebuie să câștige pentru a nu pierde contactul cu prima clasată. Udinese este tot la retrogradare, dar va fi greu să obțină ceva din această deplasare. Oaspeții nu au mai câștigat un meci din decembrie anul trecut și vor avea un final de sezon destul de greu. Juve a câștigat șase din ultimele șapte meciuri directe.

22:00 Almeria – Athletic Bilbao 2 (1.75)

Athletic Bilbao este pe 5 în La Liga, dar dacă se impune va egala pe Atletico Madrid. Deplasarea pare ușoară, Almeria fiind retrogradată demult, dar asta nu înseamnnă că va pierde din start acest joc. Să nu uităm că Almeria a remizat cu Girona și a condus cu 3-1 pe Santiago Bernabeu. În duelurile directe, Almeria nu a mai obținut punct cu Bilbao din 2014.