Piramida

Ponturi

Biletul-piramidă, dus-întors Urcăm în vârful piramidei şi coborâm pe acelaşi drum. Avem grijă ca din locurile străbătute să culegem cote...

Biletul-piramidă, dus-întors

Urcăm în vârful piramidei şi coborâm pe acelaşi drum. Avem grijă ca din locurile străbătute să culegem cote câştigătoare.

Sunt 7 cote pe care le jucăm în ordinea de mai jos. Creştem, apoi coborâm:

1,6 – 1,8 – 2,00 – 2,2 – 2,00 – 1,8 – 1,6

Fiecare cotă o obţinem dintr-un meci sau două, iar strategia se desfăşoară pe parcursul mai multor zile. Ne iese prima cotă, toţi banii îi băgăm pe cea de-a doua şi aşa mai departe.

Cota finală e de 36,5. Evident, dacă suntem siguri de un meci cu 1,67, n-o să căutăm disperaţi un altul cu fix 1,6. Mai tăiem de ici, mai punem dincolo.

De ce facem 7 bilete separate cu câte un meci sau două?

Se naşte o întrebare: dar de ce să nu jucăm de la bun început un bilet cu 7-8-10 meciuri şi cota finală în jur de 35? Pentru că e bine să ne mai tragem sufletul pe parcurs. Să zicem că am pus 10 lei şi am prins primele 3 cote. 10 x 1,6 x 1,8 x 2 = 57,6. Gândim mai responsabil dacă pariem 57 de lei decât dacă pariem 10.

Şi mai avem un avantaj să facem câte-o pauză: din rezultatele de azi pot decurge cele de mâine. De exemplu, după ce Bayern a luat-o pe coajă la Mainz, am ştiut că Dortmund e mult mai motivată să câştige, ceea ce a şi făcut.