Cota 2 (21 septembrie): Mizăm pe Liverpool și pe Rennes

Sergiu Radu

 
Cota 2 (21 septembrie): Mizăm pe Liverpool și pe Rennes

Liverpool și Rennes nu au grupe ușoare în Europa League și ar trebui să se impună în primele meciuri

Dacă ieri am avut ghinion teribil la Benfica, unde oaspeții au ratat un penalty și s-au dat doar goluri din 11 șuturi pe poartă, sperăm ca acum să fim inspirați.

19:45 LASK Linz - Liverpool  2 (1.32)

Liverpool este favorită într-o grupă cu LASK Linz, Royale Union și Toulouse, însă nu vor fi adversari ușor de trecut. Pentru a lua o opțiune serioasă la primul loc, Liverpool ar trebui să câștige în Austria, care nu pare un adversar de temut.

19:45 Rennes – Maccabi Haifa 1 (1.50)

Rennes face parte dintr-o grupă grea, din care mai fac parte Maccabi Haifa, Villareal și Panathinaikos. Francezii ar trebui să câștige în fața israelienilor, pentru a sta mai liniștiți în duelurile cu celelalte echipe, care par a fi mai periculoase. Mizăm pe victoria gazdelor.

Cota 2

Ideea este să câştigăm mai des decât pierdem. Cota 2 se obţine dintr-un meci sigur (ca şi cum ar exista aşa ceva!) sau din două. 1,45 x 1,4 = 2,03 sau 1,34 x 1,5 = 2,01. Hai, şi din 3 meciuri de 1,25-1,27. Dar să nu ne tenteze doar cotele astea mititele, că punem prea multe pe bilet şi creşte riscul s-o dăm în bară cu vreun pronostic. Pariuri care duc la cota 2 din 2 sau 3 meciuri Se marchează în prima repriză: 1,25-1,5. Total goluri 2+ în meci: ajunge şi la 1,6 prin Algeria, Africa de Sud etc. 1X sau X2. Când suntem siguri că o echipă nu pierde orice-ar fi. La cote echilibrate pentru victorie, 1,4 are dubla. Una dintre echipe marchează în meci. Dacă o codaşă din Portugalia dă gol la Benfica, Porto sau Sporting, e suficient un meci pe bilet. Altfel, găsim destule pariuri promiţătoare cu 1,3 cel puţin. Se marchează în ambele reprize: într-un meci preconizat cu goluri multe, atinge sau şi depăşeşte 1,4. Pariuri 3+