Cota 10

Ponturi

S-o prindem două zile la rând!   În fiecare zi facem un bilet cu cota 10. Când iese câştigător, mizăm întregul câştig pe biletul din ziua...

S-o prindem două zile la rând!

 

În fiecare zi facem un bilet cu cota 10. Când iese câştigător, mizăm întregul câştig pe biletul din ziua următoare.

Să zicem că punem în fiecare zi 1 leu pe bilet. Cum câştigăm 10 lei, îi investim în bieletul următor. Aşadar, trebuie să câştigăm două zile la rând. Dacă mizăm 1 leu pe zi timp de o lună şi avem două zile consecutive câştigătoare, băgăm 30 de lei şi luăm 100. Sau, după posibilităţi, mizăm 300 şi câştigăm 1000. La 10 lei biletul.

Preferabil să luăm 3 meciuri cu cote de 2-2,5.

Spre exemplu, 2,2 x 2,2 x 2,2 = 10,6. Sau, mai simplu, 2,5 x 2 x 2 fac, fără calculator, fix 10.

Care sunt cotele de 2, 2 şi ceva?

În afară de clasicii solişti, mai avem destule:

O echipă marchează cel puţin 2 goluri. În ligile cu goluri puţine, cota e de minimum 2 pentru o echipă cu 1,75 la victorie. În cele cu goluri multe, cota e 2 când victoria e cotată la 2,5, cam aşa. Sunt destule scoruri de 2-2, 2-3… Mai rău e când echipa noastră bate cu 1-0.

O echipă tare, cotată cu 1,5 la victorie, câştigă la handicap. Cota sare de 2. Şi dacă tot bate acea puternică echipă, de ce n-ar face-o fără emoţii?

Total goluri 3+. În ţările africane avem şi 2,5, ba chiar peste, în Spania şi Anglia (fără echipele mari), în România şi alte ţări multe găsim destule cote de 2 şi mai bine. Nu găsim în Ţara Galilor, Olanda 2, Austriile, Elveţiile şi Germaniile mici.

  1. GG. În campionatele cu goluri puţine, nu înainte de a ne informa cât are outsiderul că marchează.

Un outsider serios marchează. Când Bayern are 1,25 la victorie, adversarul primeşte cotă de 1,5 că-i dă gol. Dar adversarul lui Dinamo Zagreb sau AEK Atena sau Benfica primeşte 2 sau 2,2 chiar. La astfel de meciuri e neindicat pariul GG, cota nu creşte practic deloc! Şi se mai văd şi asemenea suprize, un 0-1 pentru uriaşa favorită…

În prima repriză total goluri 2+. Cotele sunt de cel puţin 2 în multe campionate în care se înscrie cât de cât.