Biletul zilei (21 septembrie): Mergem pe cupe europene și pe Superliga din România

Sergiu Radu

 
Biletul zilei (21 septembrie): Mergem pe cupe europene și pe Superliga din România

Pentru Biletul zilei am ales meciuri din cupele europene și o restanță din campionatul României

După ce ieri nu a ieșit Biletul zilei, sperăm ca acum să fim inspirați

19:45 LASK Linz - Liverpool  2 (1.32)

Liverpool este favorită într-o grupă cu LASK Linz, Royale Union și Toulouse, însă nu vor fi adversari ușor de trecut. Pentru a lua o opțiune serioasă la primul loc, Liverpool ar trebui să câștige în Austria, care nu pare un adversar de temut.

19:45 Rennes – Maccabi Haifa 1 (1.50)

Rennes face parte dintr-o grupă grea, din care mai fac parte Maccabi Haifa, Villareal și Panathinaikos. Francezii ar trebui să câștige în fața israelienilor, pentru a sta mai liniștiți în duelurile cu celelalte echipe, care par a fi mai periculoase. Mizăm pe victoria gazdelor.

19:45 Sheriff Tiraspol – AS Roma 2 (1.47)

Fosta adversară a CFR-ului, Sheriff Tiraspol are o grupă foarte grea și este posibil să termine pe ultimul loc. Primul adversar este de temut, AS Roma, care ar putea să câștige și grupa. Acestea se vor mai duela cu Slavia Praga și Servette Geneva. AS Roma pare favorită să câștige grupa, iar Slavia Praga să termine pe 2. Dacă moldovenii joacă încă din primul tur preliminar al Champions League, italienii acum încep meciurile oficiale în Europa League.

22:00 Atalanta - Rakow 1 (1.26)

Nici Atalanta cu Rakow nu vor avea o grupă prea ușoară, urmând să dea piept cu Sturm Graz și Sporting Lisabona. Aici orice se poate întâmpla, dar Atalanta este obligată să invingă pe Rakow dacă vrea să aibă pretenții la calificare. Ca și la duelul anterior, Atalanta e la primul meci în cupele europene în acest sezon, iar Rakow a început din turul I preliminar.

19:45 Legia Varșovia – Aston Villa 2 (1.51)

Și în Conference League sunt grupe cu echipe importante. Una dintre acestea va fi cea în care vor evolua Aston Villa și Alkmaar. Acestea par favorite în fața Legiei Varșovia și Zrinjski. Deși nu va fi ușor, englezii ar trebui să se impună în Polonia, Legia neavând rezultate importante în ultimii ani.

20:00 Hermannstadt – FCSB X2 (1.26)

Într-o seară de cupe europene, FCSB joacă o restanță din campionat. Cu 21 de puncte din 24 posibile, roș-albaștrii ar trebui să se impună la Sibiu, în fața lui Hermannstadt. Gazdele sunt pe locul 7, cu 12 puncte, și este greu de crezut că pot obține mai mult de un punct în acest duel. În duelurile directe, FCSB a câștigat șapte meciuri, Hermannstadt – două și un joc s-a terminat la egalitate. Pariuri 3+